Barnmeny (inkl. dryck och glass, upp t.o.m. 12 år)
Barnportion av à la cartemenyn
Varmrätterna ur a´la´cartemenyn kan erbjudas som barnportion för halva priset för barn upp t.o.m. 12 år. (Exkl. dryck och glass)
Chicken Nuggets
5 st. med grönsaker, pommes samt dressing (EJ dryck o glass vid Take Away)
89:-
Pannkakor
Fyra stycken med glass och sylt (EJ dryck vid Take Away)
89:-
Hamburgertallrik
90 g. hamburgare med bröd, sallad, dressing och pommes (EJ dryck o glass vid Take Away)
89:-
Desserter
Kiruna praliner
Handgjorda, 3 stycken
59:-
Salt kolaglass
Med chokladsås, grädde och rån
78:-
Chokladfondant
Serverad med sorbet, vispad grädde samt färska bär
119:-
Tiramisu tårta
Serverad med choklad och färska bär
98:-
Vanilj pannacotta
Med myltade hjortron och kaksmul.
112:-
Förrätter
Kalix löjrom
Serverad med ljummen potatistarte, brynt smör, créme fraiche, rödlök och citron
219:-
Skagen
Med rostad bruschetta, salladsmix och citron
118:-
Hummersoppa
Med vitlöksmarinerade kräftor samt brödsticks
115:-
Gratinerade vitlöksbröd
Med Västerbottensost. Serveras med plocksallad och husets vitlöksaioli. Går att få vegan.
84:-
Varmrätter
Pasta Vilda Kocken
Tagliatelle, souvasskav, wokgrönsaker, Västerbottensost och grädde
193:-
Pasta Alfredo / oxfilé
Tagliatelle, oxfilé, wokgrönsaker, grädde, vitlök och färskriven parmesan
193:-
Pasta Alfredo / vegetarisk
Tagliatelle, wokgrönsaker, grädde, vitlök och färskriven parmesan.
193:-
Smörstekt rödingfilé
Serverad med grönsaker samt ört- och vitvinsbrässerad potatis
319:-
Vegobullar
Med ratatouille, sallad, sötpotatis pommes samt vitlöks aioli (Vegan)
275:-
Vegetarisk planka
Vitlöksfräst grillost med bearnaisesås, BBQ-grönsaker, grillad tomat samt duchessepotatis
294:-
Laxplanka
En generös bit Norsk laxfilé serverad med grillad tomat, baconlindad haricotes vertes, grönsaker, husets hollandaisesås samt duchessepotatis
294:-
Oxfiléplanka
Färsk oxfilé, min. 200 g med rödvinssky, bearnaisesås, grillad tomat,baconlindad haricotes vertes, grönsaker samt duchessepotatis
347:-
Tore planka
Så som Tore Wretman serverade den. Färsk oxfilé, min. 200 g. med pommes, béarnaise, grillad tomat, rödvinssås, baconlindad haricotes vertes samt lökringar
347:-
Lammfilé
Marinerad med vitlök och rosmarin. Serveras med skysås, vitlöksaioli, wokgrönsaker samt potatisgratäng
317:-
Renfilé
Renfilé, enbärsgräddsås, lingoncumberland, grönsaker samt potatisgratäng
455:-
Pepparstek
Pepparstekt färsk oxfilé, min. 200 g. med konjaksdoftande pepparsås, wokgrönsaker samt potatisgratäng