Filébuffé, april


Filébuffé 11-13 april samt 16-17 april. Öppet mellan 17-22.

Sittningstid: ca. 2 timmar. EJ vår vanliga a´la´cartemeny dessa kvällar.

 

Vi dukar upp en läcker filébuffé med bl.a.: 

Smör och bröd, grönsallad, dressing, grekisk sallad med fetaost och oliver, olika sillsorter, pastasallad,

ägghalvor, quinoasallad m.m.
 

Marinerad fläskfilé, ugnsbakad kycklingfilé, laxfilé med dill och grädde, entrecote, lammgryta, köttbullar samt vegobullar med ratatouille.

Potatisgratäng, kokt potatis, Idahopotatis, ris och wokgrönsaker.
 

Béarnaisesås, rödvinssås och pepparsås.

 

  • Dessertbuffé samt kaffe/te ingår!

 

Pris: Vuxen 449:-, barn upp t.o.m. 12 år betalar 30:-/år de är gamla.

 

Välkomna!

Olof och Jeanette med personal

Boka ditt bord på telefon eller mail.

tele: 0970-106 10   

mail: info@glada-kocken.se

 
Scroll to top