Glada Kocken

Nyheter

Filébuffé 8-9/4 samt 13-14/4!

Posted on

Filébuffé

 

 Fre-lör 8-9/4 samt ons-tors 13-14/4 mellan 17:00 – 22:00!

Sittningstider: 17-19:15 samt 19:30-22. OBS! EJ vanlig meny dessa kvällar, ENDAST filébuffé!

 

 

Vi dukar upp en läcker filébuffé med bl.a.:

 

Smör och bröd, grönsallad, dressing, grekisk sallad med fetaost och oliver, olika sillsorter, pastasallad,

ägghalvor, quinoasallad m.m.

 

Marinerad fläskfilé, ugnsbakad kycklingfilé, laxfilé med dill och grädde, köttbullar samt vegobullar med ratatouille.

Potatisgratäng, kokt potatis, Idahopotatis, ris och wokgrönsaker

 

Béarnaisesås, rödvinssås och pepparsås.

 

  • Dessertbuffé samt kaffe/te ingår!

 

 

Pris: Vuxen 369:-, barn upp t.o.m. 12 år betalar 25:-/år de är gamla.

 

Boka bord på tele. 0970-106 10 eller mail info@glada-kocken.se

Öppettider, påsk 2022

Posted on

Under v. 15 (”Påskveckan”) kommer vi ha öppet onsd. 13/4 och torsd. 14/4 mellan 17-22. Vi dukar fram vår välkända filébuffé. Se mer info i ett annat inlägg. Vi har stängt under påskhelgen och öppnar åter som vanligt onsd. 20/4.

Presentkort

Posted on

Vi säljer presentkort under våra ordinarie öppettider (se nedan).

Nuläget på GK

Posted on

Hej!

Vi har öppet restaurangen enl. öppettiderna här nedan. Vi strävar efter att ni skall känna er trygga vid ert besök hos oss. Vi har glesat ut bland borden, ”sprider” på er gäster, såväl ankomsttid samt i matsalen. Vi har fortsatt mycket hög hygiennivå och desinficerar kontaktytor m.m. Dessutom har vi handdesinfektion på alla bord. Om ni bokat bord, önskar vi att ni respekterar er bokade tid, i syfte att undvika alla former av trängsel.

Vill ni inte komma till oss, har vi kvar vår populära Take Away. Vi kommer vi ut till bilen med er mat i mån av tid och ni kan betala med Swish.

Mycket välkomna till oss på Glada Kocken!

 

Corona-information

Posted on

 

                                                                 Kära gäster!

 

För att alla skall känna sej trygga nu i dessa virustider, vill vi informera om hur vi på Glada Kocken arbetar.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi vidtar extra försiktighetsåtgärder. Vi desinficerar kontinuerligt arbetsytor, redskap och utsatta ställen såsom handtag m.m. Vi har även givetvis mycket hög nivå på vår personliga hygien bl.a. genom att tvätta och sprita händerna regelbundet, samt använda vinylhandskar.

Alla skall känna sej trygga. Vid minsta förkylningssymptom stannar vi hemma och det önskar vi att även ni gäster gör. Vi tar inte i hand.

Ta hand om er själva, era nära och kära, tvätta händerna och håll er friska!

 

Varmt välkomna!

/ Jeanette och Olof med personal

Glada Kocken, Gällivare 2020-04-07