À la carte meny

Barnmeny (inkl. dryck och glass, upp t.o.m. 12 år)

Barnportion av à la cartemenyn

Varmrätterna ur a´la´cartemenyn kan erbjudas som barnportion för halva priset för barn upp t.o.m. 12 år. (Exkl. dryck och glass)

Chicken Nuggets

5 st. med grönsaker, pommes samt dressing (EJ dryck o glass vid Take Away)

89:-

Pannkakor

Fyra stycken med glass och sylt (EJ dryck vid Take Away)

89:-

Hamburgertallrik

90 g. hamburgare med bröd, sallad, dressing och pommes (EJ dryck o glass vid Take Away)

89:-

Desserter

Kiruna praliner

Handgjorda, 3 stycken

59:-

Glass med varma hjortron

Samt hjortronlikör, vispad grädde, bär och rån

139:-

Chokladfondant

Serverad med sorbet eller vaniljglass, vispad grädde samt färska bär

139:-

Blåbärs pannacotta

Med syltade rabarber, bär och kaksmul.

119:-

Förrätter

Löjrom

Löjrom från Bottenviken serverad med frasig toast, crème fraiche, rödlök, sallad, citron och dill

239:-

Skagenröra

På färska räkor. Serverad på rostad bruschetta med späd sallad och citron

134:-

Halstrad råbiff

På färsk oxfilé med wasabiemulsion, sallad, körsbärstomater och örtkrutonger

189:-

Gratinerade vitlöksbröd

Med Västerbottensost. Serveras med plocksallad och husets aioli. Går att få vegan.

89:-

Varmrätter

Pasta Vilda Kocken

Tagliatelle, souvasskav, wokgrönsaker, Västerbottensost och grädde

229:-

Pasta Alfredo / oxfilé

Tagliatelle, oxfilé, wokgrönsaker, grädde, vitlök och färskriven parmesan

229:-

Pasta Alfredo / kyckling

Tagliatelle, kycklingfilé, wokgrönsaker, grädde, vitlök och färskriven parmesan.

214:-

Smörstekt rödingfilé

Serverad med grönsaker samt ört-, grädd- och vitvinsslungad färskpotatis

319:-

Husets ärtbiffar med chili

Serevrad med sallad, friterad färskpotatis samt vitlöksmajo (Vegan)

295:-

Vegetarisk planka

Vitlöksfräst grillost med bearnaisesås, BBQ-grönsaker, grillad tomat samt duchessepotatis

299:-

Laxplanka

En generös bit Norsk laxfilé serverad med grillad tomat, baconlindad haricotes vertes, grönsaker, husets hollandaisesås samt duchessepotatis

314:-

Oxfiléplanka

Färsk oxfilé, min. 200 g med rödvinssky, bearnaisesås, grillad tomat, baconlindad haricotes vertes, grönsaker samt duchessepotatis

372:-

Tore planka

Så som Tore Wretman serverade den. Färsk oxfilé, min. 200 g. med pommes, béarnaise, grillad tomat, rödvinssås, baconlindad haricotes vertes samt lökringar

372:-

Lammfilé

Marinerad med vitlök och rosmarin. Serveras med skysås, vitlöksaioli, wokgrönsaker samt friterad färskpotatis

317:-

Renfiléplanka

Renfilé, enbärsgräddsås, lingoncumberland, grönsaker, grillad tomat, baconlindad haricotes vertes samt duchessepotatis

467:-

Pepparstek

Pepparstekt färsk oxfilé, min. 200 g. med konjaksdoftande pepparsås, wokgrönsaker samt frasig klyftpotatis

367:-

Scroll to top