Barnmeny (inkl. dryck och glass, upp t.o.m. 12 år)
Barnportion av à la cartemenyn
Varmrätterna ur a´la´cartemenyn kan erbjudas som barnportion för halva priset för barn upp t.o.m. 12 år. (Exkl. dryck och glass)
Chicken Nuggets
5 st. med grönsaker, pommes samt dressing (EJ dryck o glass vid Take Away)
89:-
Pannkakor
Fyra stycken med glass och sylt (EJ dryck vid Take Away)
89:-
Hamburgertallrik
90 g. hamburgare med bröd, sallad, dressing och pommes (EJ dryck o glass vid Take Away)
89:-
Desserter
Kiruna praliner
Handgjorda, 3 stycken
59:-
Glass med varma hjortron
Samt hjortronlikör, vispad grädde, bär och rån
139:-
Chokladfondant
Serverad med sorbet eller vaniljglass, vispad grädde samt färska bär
139:-
Blåbärs pannacotta
Med syltade rabarber, bär och kaksmul.
119:-
Förrätter
Löjrom
Löjrom från Bottenviken serverad med frasig toast, crème fraiche, rödlök, sallad, citron och dill
239:-
Skagenröra
På färska räkor. Serverad på rostad bruschetta med späd sallad och citron
134:-
Halstrad råbiff
På färsk oxfilé med wasabiemulsion, sallad, körsbärstomater och örtkrutonger
189:-
Gratinerade vitlöksbröd
Med Västerbottensost. Serveras med plocksallad och husets aioli. Går att få vegan.
89:-
Varmrätter
Pasta Vilda Kocken
Tagliatelle, souvasskav, wokgrönsaker, Västerbottensost och grädde
229:-
Pasta Alfredo / oxfilé
Tagliatelle, oxfilé, wokgrönsaker, grädde, vitlök och färskriven parmesan
229:-
Pasta Alfredo / kyckling
Tagliatelle, kycklingfilé, wokgrönsaker, grädde, vitlök och färskriven parmesan.
214:-
Smörstekt rödingfilé
Serverad med grönsaker samt ört-, grädd- och vitvinsslungad färskpotatis
319:-
Husets ärtbiffar med chili
Serevrad med sallad, friterad färskpotatis samt vitlöksmajo (Vegan)
295:-
Vegetarisk planka
Vitlöksfräst grillost med bearnaisesås, BBQ-grönsaker, grillad tomat samt duchessepotatis
299:-
Laxplanka
En generös bit Norsk laxfilé serverad med grillad tomat, baconlindad haricotes vertes, grönsaker, husets hollandaisesås samt duchessepotatis
314:-
Oxfiléplanka
Färsk oxfilé, min. 200 g med rödvinssky, bearnaisesås, grillad tomat, baconlindad haricotes vertes, grönsaker samt duchessepotatis
372:-
Tore planka
Så som Tore Wretman serverade den. Färsk oxfilé, min. 200 g. med pommes, béarnaise, grillad tomat, rödvinssås, baconlindad haricotes vertes samt lökringar
372:-
Lammfilé
Marinerad med vitlök och rosmarin. Serveras med skysås, vitlöksaioli, wokgrönsaker samt friterad färskpotatis
317:-
Renfiléplanka
Renfilé, enbärsgräddsås, lingoncumberland, grönsaker, grillad tomat, baconlindad haricotes vertes samt duchessepotatis
467:-
Pepparstek
Pepparstekt färsk oxfilé, min. 200 g. med konjaksdoftande pepparsås, wokgrönsaker samt frasig klyftpotatis