Om Oss

Sedan 2008

Sedan 2008 har vi erbjudit våra gäster de bästa råvaror och personlig service i Repisvaara vid Dundrets fot ett par kilometer från Gällivare centrum. För oss är det viktigt att du inte bara får en smaklig måltid utan en helhetsupplevelse. Oavsett om du väljer att äta lunch här, besöka oss på kvällen för en gemytlig middag eller förlägger en konferens här, så är ditt välbefinnande vårt fokus. Behöver du catering och vill äta någon annanstans? Det går förstås utmärkt.

Vem är Glada Kocken?

Jag heter Olof Lehrman och har jobbat i drygt 30 år inom restaurangbranschen med en mycket bred repertoar. Jag har bl.a. arbetat som 1:e kock på Ulla Winbladh i Stockholm, som lärare på Hotell- och Restaurangprogrammet i Malmberget samt som köksmästare på Dundret i Gällivare.

Vem är den andra krögaren?

Jag heter Jeanette Lehrman och har jobbat i över 30 år inom servicebranschen. Jag har bl.a. arbetat som servitris på Slottskällaren i Örebro, som flygvärdinna över stora delar av Sverige och har länge servat gästerna vid Gällivare Flygplats som trafikassistent. Jag har alltid brunnit för att ge mina gäster den bästa servicen och ett personligt bemötande- den traditionen har jag nu med mig på Glada Kocken.

En grundsten i restaurangverksamheten är att ni får en högkvalitativ måltidsupplevelse med vårt ”öppna” kök, hög servicenivå samt en lugn avstressande miljö, i centrum.

Under vissa helgkvällar, riktar vi oss särskilt till hela familjen, genom vällagade bufféer eller a’la’cartemenyer.

Mycket välkomna till oss!

/ Olof och Jeanette med personal

Scroll to top