Glada Kocken

Nyheter

Specialerbjudande på Take Away!

Posted on

Två rätters special

 

VARMRÄTT

Hängmörad svensk ryggbiff. BBQ-rub, skysås, varma grönsaker, aioli o potatisgratäng

 

EFTERRÄTT

Vaniljpannacotta med skogsbärsbärscoulis, bär och kaksmul

 

 

 

235 kr /p.p vid Take Away för varmrätt+dessert

Nuläget på GK

Posted on

Hej!

Vi har öppet restaurangen enl. öppettiderna här nedan. Vi strävar efter att ni skall känna er trygga vid ert besök hos oss. Vi har glesat ut bland borden, ”sprider” på er gäster, såväl ankomsttid samt i matsalen. Vi har fortsatt mycket hög hygiennivå och desinficerar kontaktytor m.m. Dessutom har vi handdesinfektion på alla bord. Om ni bokat bord, önskar vi att ni respekterar er bokade tid, i syfte att undvika alla former av trängsel.

Vill ni inte komma till oss, har vi kvar vår populära Take Away. Vi kommer vi ut till bilen med er mat i mån av tid och ni kan betala med Swish.

Mycket välkomna till oss på Glada Kocken!

 

Julen 2020 på Glada Kocken

Posted on

                                                               

I år är ingenting är sej likt och vi står mitt uppe i en världsomfattande pandemi. För er, vår och övriga medmänniskor säkerhet och hälsa, har vi därför fattat beslutet att inte servera julbord i år.

Vi kommer i stället att servera en julinspirerad trerätters meny, vilken precis som a´ la´ carte-menyn, bords serveras. Denna kommer att finnas under ”Meny”-fliken här ovan från slutet av november.

Var rädda om varandra och välkomna till oss på Glada Kocken!

 

/ Jeanette och Olof med personal

Ny meny!

Posted on

Vi hälsar hösten med en ny meny. Kolla in den under ”Meny”-fliken här ovan. Välkomna! Boka gärna bord.

Nystart onsd. 5/8

Posted on

Fr.o.m. onsd. 5/8, öppnar vi även själva restaurangen. Vi kommer alltså tills vidare, erbjuda vår goda mat såväl i restaurangen, som Take Away. Våra öppettider ser du här nedan.

Boka gärna bord!

Corona-information

Posted on

 

                                                                 Kära gäster!

 

För att alla skall känna sej trygga nu i dessa virustider, vill vi informera om hur vi på Glada Kocken arbetar.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi vidtar extra försiktighetsåtgärder. Vi desinficerar kontinuerligt arbetsytor, redskap och utsatta ställen såsom handtag m.m. Vi har även givetvis mycket hög nivå på vår personliga hygien bl.a. genom att tvätta och sprita händerna regelbundet, samt använda vinylhandskar.

Alla skall känna sej trygga. Vid minsta förkylningssymptom stannar vi hemma och det önskar vi att även ni gäster gör. Vi tar inte i hand.

Fr.o.m. torsdag 9/4, håller själva restaurangdelen stängt och vi erbjuder i stället Take Away, så ni även fortsättningsvis kommer kunna njuta av vår goda, vällagade mat, fast på hemmaplan.

Ta hand om er själva, era nära och kära, tvätta händerna och håll er friska!

 

Varmt välkomna!

/ Jeanette och Olof med personal

Glada Kocken, Gällivare 2020-04-07

 

Vi säljer även presentkort!

Posted on

Försäljning under ordinarie öppettider samt att vi kommer ha extraöppet söndag 22 december mellan 14-17. Välkomna in för att köpa den perfekta julklappen!