Glada Kocken

Nyheter

Fira Far på söndag 11/11!

Posted on

FARS DAG MENY 11 NOVEMBER 2018

 

FÖRRÄTTER:

RENSTEKSRÖRA SERVERAD PÅ KAVRING MED SPRÖD SALLAD OCH KÖRSBÄRSTOMATER

 

SKAGEN SERVERAD PÅ ROSTAT SURDEGSBRÖD

 

 

VARMRÄTTER:

HELSTEKT KALVINNERFILÉ SERVERAD MED BALSAMICOSÅS, CHORONSÅS SAMT POMMES

 

LAX- OCH RÖDINGDUO SERVERAD MED GRÄDD- OCH VITVINS-BRÄSSERADE JULIENNEGRÖNSAKER SAMT DUCHESSEPOTATIS

 

 

DESSERTER:

HUSETS CHOKLADPAJ MED BÄRCOULIS OCH LÄTTVISPAD GRÄDDE

 

BAILEYSPANNACOTTA MED FÄRSKA BÄR OCH MANDELCRISP

 

 

VARMRÄTT 225:-  TVÅ RÄTTER 295:-  TRE RÄTTER: 365:-

 

Boka gärna bord! Vi har öppet 16-21.

OBS! Denna kväll serverar vi ”bara” ovanstående meny, ej a´la´cartemenyn eller Kockens Kvällserbjudande

Extrapersonal sökes!

Posted on

Vi behöver förstärkning såväl i matsal (servering m.m.) som i köket. Detta främst under 22/11-22/12 nu i år. Hel-/deltid. För rätt person finns goda möjligheter att jobba extra övrig tid på året.

Du bör ha körkort eller skjuts eftersom det inte finns någon busslinje till Repisvaara. Gärna vana från restaurang, ha hög arbetsmoral och rätt inställning till service.

Maila ett par rader om dej själv till info@glada-kocken.se

 

/Olof och Jeanette