Glada Kocken

Nyheter

Meny Alla Hjärtanshelgen 12-14 februari

Posted on

 

Alla Hjärtans Meny

OBS!!! Helgen 12-14 februari har vi öppet 16-20. ENDAST denna meny erbjuds dessa dagar.

Två sittningar, 16-18 eller 18:15-20. Boka gärna bord!

 

 

Förrätter

 

Toast Skagen toppad med löjrom    114:-

 

Jordärtskockssoppa med renstek och parmesansticks    93:- 

 

Vegan: Skagen med tångkaviar, krutonger och avokado    85:-

 

 

Varmrätter

 

Kalvfilé med rödvinssky, choronsås och rostad potatis     287:-  

 

Rödingfilé med hummersmörsås, serveras med champagneslungad potatis     265:-

 

Vegan: Pankopanerad tofu med risnudlar, kokosmjölk och röd curry     198:-

 

 

Desserter

 

Macroner med karamelliserade rabarber, vaniljcrème, passionssorbet och bär    109:-    

 

Salt kola-pannacotta med chokladmousse, kaksmul och skogsbärssås    97:-    

 

Vegan: Hallonsorbet med rostad kokos och färska bär     74:-

 

 

 

Kaffe/the ingår

Alla Hjärtans Dag 14/2

Posted on

Vi kommer ha öppet  mellan 16-20. Meny kommer inom kort.

Nuläget på GK

Posted on

Hej!

Vi har öppet restaurangen enl. öppettiderna här nedan. Vi strävar efter att ni skall känna er trygga vid ert besök hos oss. Vi har glesat ut bland borden, ”sprider” på er gäster, såväl ankomsttid samt i matsalen. Vi har fortsatt mycket hög hygiennivå och desinficerar kontaktytor m.m. Dessutom har vi handdesinfektion på alla bord. Om ni bokat bord, önskar vi att ni respekterar er bokade tid, i syfte att undvika alla former av trängsel.

Vill ni inte komma till oss, har vi kvar vår populära Take Away. Vi kommer vi ut till bilen med er mat i mån av tid och ni kan betala med Swish.

Mycket välkomna till oss på Glada Kocken!

 

Corona-information

Posted on

 

                                                                 Kära gäster!

 

För att alla skall känna sej trygga nu i dessa virustider, vill vi informera om hur vi på Glada Kocken arbetar.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi vidtar extra försiktighetsåtgärder. Vi desinficerar kontinuerligt arbetsytor, redskap och utsatta ställen såsom handtag m.m. Vi har även givetvis mycket hög nivå på vår personliga hygien bl.a. genom att tvätta och sprita händerna regelbundet, samt använda vinylhandskar.

Alla skall känna sej trygga. Vid minsta förkylningssymptom stannar vi hemma och det önskar vi att även ni gäster gör. Vi tar inte i hand.

Fr.o.m. torsdag 9/4, håller själva restaurangdelen stängt och vi erbjuder i stället Take Away, så ni även fortsättningsvis kommer kunna njuta av vår goda, vällagade mat, fast på hemmaplan.

Ta hand om er själva, era nära och kära, tvätta händerna och håll er friska!

 

Varmt välkomna!

/ Jeanette och Olof med personal

Glada Kocken, Gällivare 2020-04-07